Ofertă de iarnă 2019!

Ofertă de iarnă 2019!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba vă propune o ofertă de cazare, pe perioada de iarnă, la Centrul de Agrement Arieșeni, aflat in apropierea stațiunii de schi Arieșeni.

Oferta este pe perioada 2 – 10 februarie 2019 și include un pachet de servicii de cazare și masă la un preț de 65 lei/zi/pers. ( 3 mese incluse, un meniu specific ardelenesc).

La 10 persoane aveți o gratuitate!

Bineînțeles, vă așteptăm și în afara perioadei vacanței de iarnă să vă petreceți timpul cu familia la noi la Centrul de Agrement Arieșeni!

Centrul de Agrement Arieșeni se află situat în partea nord-vestică a județului Alba, la o distanță de 120 km de Alba Iulia, în comuna Arieșeni din Munții Bihorului. Aici aveți mai multe posibilități turistice, cum ar fi: drumeții, excursii și practicarea sporturilor de iarnă pe cele 3 pârtii amenajate de la Vârtop.

Mai multe informații și detalii despre Centrul de Agrement găsiți pe site-ul nostru, accesând link-ul de jos:

https://www.djstalba.ro/arieseni/

Stațiunea de schi Arieșeni

Stațiunea dispune de mai multe partii de schi, cea mai renumită fiind partia de schi Vârtop, foarte bine îngrijită și dotată cu teleschi şi utilaje de intreţinere a zăpezii. Lungimea totală a pârtiei este de 1 000 de metri, cu o diferență de altitudine de 200 m, grad de dificultate mediu, beneficiind şi de instalație de nocturnă care funcționează doar la sfârșit de săptămână. Dacă nu aveți echipament pentru schi sau pentru alte sporturi de zăpadă, localnicii, și comercianții vă pot închiria astfel de echipamente la preţuri accesibile.

Mai jos aveți atașate cateva fotografii informative cu partiile de schi.

 

Date de contact:

DJST Alba, str. Dr.Ion Rațiu, nr.34, Alba Iulia, jud.Alba

tel: 0258/832768, fax: 0258/834511, mobil: 0743.313.095 – Alex Maxim referent DJST Alba

e-mail: djst.alba@mts.ro

www.facebook.com/djst.alba.7

 

Articol in: Tineret