“Tineri activi pentru comunitate”

“Tineri activi pentru comunitate”

Proiect de tineret “Tineri activi pentru comunitate “, azi 11 noiembrie 2017 desfasurat la Academia Doamnelor, Alba Iulia. 35 de participanti, reprezentani ai autoritatilor publice locale, ONG-uri si grupuri de initiativa au lucrat impreuna prin metode de educatie nonformale, cafenea publica pe tema – Oportunitati de implicare a tinerilor in comunitate.

5 segmente de lucru au fost analizate si anume: Implicarea tinerilor in activitati de voluntariat, oportunitati de dialog structurat intre tineri/ONG si autoritati publice locale, asteptari ale comunitatii vis-a-vis de implicarea tinerilor in activitati de voluntariat, provocari identificate la nivel de comunitate si posibile interventii ale tinerilor si nevoile tinerilor la nivel de comunitate.

Materialele realizate vor fi analizate de catre echipa de proiect iar feed-backul va fi transmis participantilor si nu numai in cel mai scurt timp. Multumim Carmen Pauleti lucrator de tineret si moderatorul evenimentului, Alex Maxim echipa DJST Alba si gazdei noastre de la Academia Doamnelor, Ana Cosma.

Articol in: Tineret